www.restaurante-galati.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Restaurante si saloane evenimente Galati - restaurante nunti Galati. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Restaurant Diamond Events9255 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  ADRESA: Strada Pictor Isser nr. 2

  TELEFON: 0766658573

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  Restaurantul Diamond include 3 saloane, cu capacitati de la 120 pana la 300 de locuri, amenajate cu atentie la detalii, stilizate prin accesorii moderne si sofisticate pentru ca ne place sa auzim “Wow” de la fiecare client.

  Am pus tot sufletul pentru a putea crea oaze de intimitate si confort, pentru a satisface gusturile tuturor clientilor nostri.

  Special pregatite pentru evenimente personale: nunti, botezuri, aniversari, evenimente sociale: Revelion, Mini-Revelion, 8 Martie sau evenimente business, Salonul Noir, Salonul Silver si Salonul Gold au cu siguranta ingredientele unei atmosfere de neuitat.

  Vine in sprijinul realizarii acestui deziderat echipa de profesionisti cu experinta in domeniul gastronomiei, ofera garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra.

  Domeniul Diamond si-a propus sa le ridice in topul celor mai dorite saloane de evenimente din Galati.
   
  Salonul Noir

  Salonul Noir este alegerea potrivita pentru evenimente la care numarul de participanti este intre 100 si 350 de persoane. Este locul ideal pentru cei care vor sa aiba o nunta rafinata, eleganta si moderna in acelasi timp. De asemenea, este potrivit pentru cine festive organizate de catre companii, asociatii sau alte organizatii.

  Se adreseaza celor care vor sa organizeze un eveniment la care numarul de participanti este intre 100 si 350 si care isi doresc eleganta, lux si rafinament in cadrul evenimentului. Se adreseaza si celor care isi doresc o locatie usor accesibila si in acelasi timp suficient de indepartata de zonele locuite.
   
  Salonul Silver

  Salonul Silver este alegerea potrivita pentru nunti, nunti de argint, aniversari ale zilelor de nastere sau de nume, pentru botezuri si pentru evenimente tip corporate, organizate de firme, la care numarul de participanti este intre 100 si 220.

  Salonul Silver se adreseaza celor care isi doresc sa organizeze un eveniment la care vor participa intre 100 si 220 de persoane si care prefera o locatie eleganta si moderna, usor accesibila si in acelasi timp suficient de indepartata de zonele locuite.
   
  Salonul Gold

  Salonul Gold este alegerea potrivita pentru evenimente la care numarul de participanti este de maxim 130, evenimente precum: botezuri, onomastici, nunti sau nunti de argint sau cine festive organizate de firme.

  Salonul Gold se adreseaza celor care isi doresc sa se simta bine inconjurati de caldura data de culoarea aurie, de decoratiuni elegante si de bun gust si care doresc sa organizeze un eveniment mai intim, de pana la 130 de persoane. Se adreseaza si celor care isi doresc o locatie usor accesibila si in acelasi timp suficient de indepartata de zonele locuite.

  Galerie foto