www.restaurante-galati.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Restaurante si saloane evenimente Galati - restaurante nunti Galati. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Zolotko Ballroom 3912 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  ADRESA: Str. Drumul de Centura nr.50, Galati. Incinta Complex Iulizeni.

  TELEFON: 0743399628 / 0756405962

  www.restaurantgalati.ro

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  Va doriti ca petrecerea dvs sa fie de neuitat?Urmeaza sa va casatoriti, petrecerea de botez sau alte evenimente? Zolotko Ballroom este alegerea ideala!

  Zolotko Ballroom va propune eleganta, stil si rafinament la preturi competitive. Misiunea noastra este sa atingem cele mai inalte standarde in realizarea unor evenimente memorabile care sa se transforme in amintiri deosebite atat pentru voi, clientii nostri, cat si pentru invitatii dumneavoastra. In munca noastra suntem ghidati de pasiunea pentru domeniul ospitalitatii si dedicarea in tot ceea ce facem.

  Iata ce va oferim:

  - un cort cu o suprafata de 300 mp
  - o capacitate de pana la 184 de invitati pentru evenimentul dumneavoastra;
  - cele mai proaspete si savuroase preparate culinare pregatite in bucataria proprie;
  - un apartament pentru odihna copiilor/ comfortul mirilor
  - aer conditionat;
  - spatii de parcare, toate pregatite pentru a le oferi invitatilor dumneavoastra momente de relaxare si de confort maxim.

  Zolotko Ballroom combina atmosfera eleganta, gastronomia remarcabila si ospitalitatea, pentru a crea cea mai frumoasa experienta pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.

  Cortul pentru evenimente si nunti se adapteaza cu usurinta celor mai exigente preferinte, oferind posibilitati multiple de amenajare. Iluminarea, aranjamentele florale , elementele decorative in palete coloristice asortate, toate contribuie la crearea unei atmosfere romantice si distinse.

  Telul nostru este sa va depasim asteptarile!

  Galerie foto