www.restaurante-galati.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Galati - restaurante nunti Galati. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
   Restaurante nunti

   Restaurante nunti Galati

   ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2024 !

   PRET MENIU - 460 LEI/PERSOANA ( discount de 10 % pentru grupuri mai mari de 10 persoane )

   Vă învităm să petrecem împreună noaptea dintre ani, intr-o atmosfera de sarbatoare, cu un meniu All-Inclusiv si in compania Frațiilor Budisteanu.

   ------------------------------------

   Olympic Ballroom este locul de care ai nevoie pentru momentele din viata ta! Indiferent de evenimentul pe care urmeaza sa il sarbatoresti, alege sa o faci intr-un loc caracterizat de eleganta si calitate.

   Vezi detalii

   Va doriti ca petrecerea dvs sa fie de neuitat?Urmeaza sa va casatoriti, petrecerea de botez sau alte evenimente? Zolotko Ballroom este alegerea ideala!

   Zolotko Ballroom va propune eleganta, stil si rafinament la preturi competitive. Misiunea noastra este sa atingem cele mai inalte standarde in realizarea unor evenimente memorabile care sa se transforme in amintiri deosebite atat pentru voi, clientii nostri, cat si pentru invitatii dumneavoastra. In munca noastra suntem ghidati de pasiunea pentru domeniul ospitalitatii si dedicarea in tot ceea ce facem.

   Cortul pentru evenimente si nunti se adapteaza cu usurinta celor mai exigente preferinte, oferind posibilitati multiple de amenajare. Iluminarea, aranjamentele florale , elementele decorative in palete coloristice asortate, toate contribuie la crearea unei atmosfere romantice si distinse.

   Vezi detalii

   Restaurantul Diamond include 3 saloane, cu capacitati de la 120 pana la 300 de locuri, amenajate cu atentie la detalii, stilizate prin accesorii moderne si sofisticate pentru ca ne place sa auzim “Wow” de la fiecare client.

   Special pregatite pentru evenimente personale: nunti, botezuri, aniversari, evenimente sociale: Revelion, Mini-Revelion, 8 Martie sau evenimente business, Salonul Noir, Salonul Silver si Salonul Gold au cu siguranta ingredientele unei atmosfere de neuitat.

   Vezi detalii

   Teatris este locul unde arhitectura, design-ul şi pofta de distracţie, ne oferă zilnic contextul ideal pentru a vă demonstra pasiunea noastră pentru artă culinară şi ingrediente de cea mai înaltă calitate.

   Profesionalismul, dinamica şi dedicarea întregului personal, sunt elementele ce ne definesc, noi suntem echipa Teatris, mereu purtaţi de dorinţa de a crea momente excelente de care să vă amintiţi cu zâmbetul pe buze şi cu dorinţa de a reveni iar si iar.

   Vezi detalii
   4 anunturi afisate!