www.restaurante-galati.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Restaurante si saloane evenimente Galati - restaurante nunti Galati. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Restaurant Teatris5031 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  ADRESA: Strada Lahovary, Nr. 5-7, lângă Parcul Eminescu, in fostul Cinema Popular

  TELEFON: 0746226225

  www.teatris.ro

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  Teatris este locul unde arhitectura, design-ul şi pofta de distracţie, ne oferă zilnic contextul ideal pentru a vă demonstra pasiunea noastră pentru artă culinară şi ingrediente de cea mai înaltă calitate.

  Profesionalismul, dinamica şi dedicarea întregului personal, sunt elementele ce ne definesc, noi suntem echipa Teatris, mereu purtaţi de dorinţa de a crea momente excelente de care să vă amintiţi cu zâmbetul pe buze şi cu dorinţa de a reveni iar si iar.

  Poți să alegi intre un meniu tradițional românesc, un meniu clasic cu feluri de mancare consacrate, sau un meniu inspirat din bucătaria contemporană, fusion.

  Dacă iti dorești o nuntă neconvențională, incearcă să experimentezi si cu meniul; chef-ii Teatris te vor ajuta cu inspirația și cu ponturi despre cum sa păstrezi bugetul in limitele pe care ți le-ai propus. Prețurile unui meniu de nunta la Teatris incep de la 190 de lei/persoană.

  La Teatris ai incluse in preț aranjamentul sălii, precum si discount-uri la aranjamentele florale , tortul de nuntă si candy bar-ul mult visat.

  La Teatris ai asigurată o degustare a meniului integral de nuntă, pentru 4 persoane. Două dintre acestea veți fi desigur voi, mirii, dar sfatul nostru este ca ceilalti doi « degustători » sa fie niște invitați din generatia parintilor voștri.

  Galerie foto